Profilkläder

Alla eventuella frågor på våra profilkläder, beställningar m.m. kan skickas till profilklader@malarstadenskk.se.

Tävlings- och träningsjacka

Vår klubbjacka

Du som tävlingsåkare är representant för vår klubb när du åker på tävlingar och då är det viktigt att visa vilken klubb du kommer ifrån. Detta gör du med klubbjackan. Om du inte redan köpt den är det nu viktigt att du köper en tävlingsjacka att ha på uppvärmningar på olika tävlingar.

Mälarstadens Konståkningsklubbs egna klubbjacka med MKK-hjärta på ryggen. Jackan är anpassad för konståkning och sydd i kvalitetstyg som andas och håller värmen. Tyget är i fyrvägsstretch för bästa passform och rörelsefrihet. Jackan finns i barn och vuxenstorlekar och kostar 675 kronor och köps via Norrköpings Skateshop. Om du vill prova din storlek på jackan kontakta din tränare eller maila till josephine.vilenius@malarstadenskk.se för mer information. 

För att köpa en klubbjacka klicka här.

Basutbud träningskläder med profiltryck

Du beställer själv enkelt via denna webshop JBG Sport. Kläderna skickas hem till dig, fraktkostnad 49 kr. Om du vill minska fraktavgiften beställ gärna tillsammans med en eller flera andra. Utbud som finns är tights, t-shirt, långärmad träningströja, linne och hotpants (se exempel på urval nedan).

Täckjacka, täckväst och träningsoverall

Vi samlar in och beställer detta 1-2 ggr per år, normalt sett under hösten. Maila beställningar och eventuella frågor till profilklader@malarstadenskk.se. Visning av kläder kommer erbjudas vid några tillfällen (i samband med beställning), datum för detta läggs ut på informationssidor samt träningsgruppernas Facebooksidor.

Jacka; finns i storlek 120, 140,160 samt S-XXL, 800 kr

Väst; finns endast i XS-XXL, 600 kr

Mössa; ONESIZE, 79 kr

Träningsoverall; finns i storlek 120,140,160 samt XS-XXL, initialer på vänster bröst om så önskas, 800 kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: